Áraink

A Délibáb Vendégház árainak kialakítása során a legfontosabb célkitűzésünknek azt tekintettük, hogy egy olyan színvonalas, de mégis kedvező árfekvésű szálláshelyet tudjunk létrehozni a Hortobágy szívében, amely a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek számára elérhető legyen. A várakozáson felüli kedvező visszajelzésekből úgy ítéljük, hogy ezen szempontoknak maximálisan sikerült eleget tenni.

Az áraink egész évre vonatkozóan:

1. május, június, július, augusztus, szeptember 6500 Ft /Fő/éj
2. gyermek pótágyon: 2-14 éves korig 4000 Ft /Fő/éj
3. gyermek pótágyon 0- 2 éves korig ---- ingyenes

Kaució: A szállás kulcsának átvételekor kauciót kell fizetni, amelyet távozáskor a kulcs leadásakor kapja vissza a vendég, amennyiben a szálláshelyen nem történt károkozás. Ha kárt okozott a vendég, a jelenlegi piaci értéken köteles megtéríteni, amely a kaucióból levonásra kerül! Amennyiben a kár meghaladja a kaució mértékét, a tulajdonossal történt megegyezés szerint történik a kártérítés megfizetése!


Szabályzat

A szállás elfoglalása: érkezés: 14 óra, távozás: 10 óra / ettől eltérő időpontban telefonos időpont egyeztetés lehetséges a szállás gondnokával

Szállás fizetése: Foglalásnál a szállás fizetése előlegben történik / 1 éjszaka ára/, majd 1 héttel az érkezés előtt a fennmaradó összeg 50%-a, és érkezéskor a maradék kifizetése a helyszínen a vendégház kulcsainak átadásakor.

Használati eszközök: A házhoz tartozó vagy a házban lévő eszközöket,/ pl: úszómedence, bicikli, kerti sütő eszközök, / mindenki saját felelősségére használhatja!

Visszalépés a foglalási szerződéstől: A befizetett előfoglalási díjat, a szállásfoglaló az alábbi feltételekkel mondhatja le:
- 1 hónappal a foglalás előtt 1 éjszaka ára
- 1 héttel az érkezés előtt a már befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni
Ajándékutalvány: ajándékutalvány vásárlása esetén az utalványt a helyszínen kérjük bemutatni.