KIHAGYHATATLAN 5 + 1 AKCIÓ!

Foglaljon szállást 6 fő részére április 30-ig, és 1 fő szállását vendégházunk fizeti!* * Akciónk 2017. 04.18. - 06.15. közötti időszakban érvényes, minimum 3 nap 2 éjszaka foglalás esetén. Az akció a kiemelt ünnepnapokra nem vonatkozik!
A LEGJOBB MEGLEPETÉS? AJÁNDÉK UTALVÁNY!

Szülinap, névnap vagy bármely más alkalom, egy Hortobágyi pihenés mindig remek ajándék a szeretteinek, barátainak! Az ajándék utalvánnyal garantáljuk, hogy minimum 3 nap 2 éjszakára a pihenésé és Hortobágy csodáinak felfedezéséé lesz a főszerep!*
Bővebb információt az utalványról a 06 30 617 0028-as számon kaphat.
HŰSÉG - AJÁNDÉK KUPON!

Örülünk, hogy pihenéséhez vendégházunkat választja, így aki 3 nap 2 éjszakát tölt nálunk, azok részére egy 5% kedvezményre jogosító ajándék kupont adunk, amely a következő minimum 3 nap 2 éjszakás foglalásnál használható fel.*

* A kupon a kiállítástól számított 1 évig érvényes az elő és utószezoni időszakokban, személyre szól és nem ruházható át. A kedvezmény a kupon felmutatásával vehető igénybe.
HÚSVÉTI AJÁNDÉK GYERMEKÉNEK!

Ne hagyja ki a húsvéti élményt Hortobágyon, hiszen a rengeteg színes program mellett , vendégházunk április 14 - 17. közötti foglalás esetén ajándékkal kedveskedik gyermekének!