Jogi Nyilatkozat

A delibabvendeghaz.com tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: A http://delibabvendeghaz.com/ weboldalt Rábai Vivien /továbbiakban Szolgáltató/ üzemelteti, ezért a delibabvendeghaz.com előzetes írásbeli engedélye nélkül, tilos a weboldal tartalmának egészét, vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A delibabvendeghaz.com semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. Az oldal grafikai és technikai szerkezete, forráskódja is szerzői jogvédelem alatt áll, így a tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül a leírtak másolása vagy módosítása és további felhasználása tilos.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A delibabvendeghaz.com főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon. A delibabvendeghaz.com nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a delibabvendeghaz.com weboldala kapcsolódnak. A delbibabvendeghaz.com nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az cég honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
A honlapon megjelent adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásokért, pontatlanságokért Szolgáltató nem vállal felelősséget. Cégünk az árváltozás jogát – minden előzetes értesítés nélkül – fenntartja! A Szolgáltató továbbá fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.